Eva Pollak
Pollák Éva
Tanácsadó szakpszichológus
Pár-, és családterapeuta
Kapcsolat

"Nehézségek nélkül olyan lenne az élet, mint a patak kövek és kanyarulatok nélkül – ami körülbelül olyan érdekes, mint egy autósztráda. Problémák nélkül nem lenne egyéni erőfeszítés, csoportos teljesítmény, emberi fejlődés. De a problémák olyanok, amilyenné az ember teszi őket! "

(Benjamin Hoff)

 

Amennyiben megtisztel bizalmával, vagy további információra van szüksége, kérem, keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Telefonon: 06/70-516-42-38
E-mailben: evipoll@gmail.com
Cím: Budapest, II.kerület Őzgida utca 26 (csengő a kapu jobb oldalán)

Rendelèsi idő: kisgyermekes èdesanyakènt jelenleg csak rèszmunkaidőben dolgozom

csütörtök (9.00-15.00) ès pèntek (9.00-15.00)

Az időpont egyeztetése telefonon történik, kérem, e célból hívja a fenti telefonszámot! Személyes találkozásra Budapesten, a II. kerületben, nyugodt légkörben, teljes diszkréció mellett kerül sor.

Az időpont egyeztetést követő első találkozás (ún. első interjú) során közösen feltérképezzük azokat a problémákat, életében fellépő nehézségeket, melyek megoldásában segítségre lenne szükség. Ezt követően a probléma jellegétől függően megállapodunk a tanácsadás, támogató terápia hosszában, a találkozások gyakoriságában, és a célkitűzésben - illetve megbeszéljük a honorárium kérdését (a terápiás ülések ára a probléma jellegének ismeretében és egyéb tényezők figyelembe vételével kerül megállapításra).

Első interjú:

egyéni (50perc) - 10.000Ft

pár/családterápiás (90perc) - 15.000Ft

A terápiás ülések ára az első interjú alkalmával a probléma jellegének/terápia várható hosszának (ill. egyéb tényezők) függvényében kerül megállapításra.

Szerettel várom jelentkezését!

Pollák Éva
Tanácsadó szakpszichológus,
Pár-, és caládterapeuta